Wijngerelateerde activiteiten

Bezoek het Domein

Ontdek een Waalse wijngaard of wijnmakerij

Ontdekking Tour

Je kiest :

  • Ofwel verken je onze wijngaard van 8 hectare en ontdek je hoe onze druiven zorgvuldig worden geteeld om de best mogelijke kwaliteit te garanderen.
  • Of je ontdekt onze vinificatiemethodes en begrijpt hoe onze wijnen van oogst tot botteling worden gemaakt door een bezoek aan de wijnmakerij.

Bezoek de wijngaard of de wijnmakerij.

Groepen van 15 of meer.

Visite du Domaine Vins des Cinq

Programma

Prijs Ontdekking Tour: €5/persoon * (incl. btw)

* Prijzen zijn slechts indicatief. Voor elke aanvraag wordt een persoonlijke offerte gemaakt op basis van de overeen te komen details.

duik in de wereld van wijn

Tour van "druif tot fles"

Als je op zoek bent naar een unieke en gedenkwaardige ervaring op een wijndomein, nodigen we je uit om onze wijngaard te ontdekken, gelegen in een betoverende en pittoreske omgeving.

Je krijgt de kans om ons gepassioneerde team te ontmoeten en meer te leren over het wijnmaakproces. Je kunt onze wijnen proeven en de unieke smaken en aroma’s van ons terroir ontdekken.

Complete rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij.

Groepen vanaf 15 personen.

Visite du Domaine Vins des Cinq

Programma

Prijs Tour van "druif tot fles" : €10/persoon * (prijs inclusief BTW)

* Prijzen zijn slechts indicatief. Voor elke aanvraag wordt een persoonlijke offerte gemaakt op basis van de overeen te komen details.

Wandelen

Langs de wijngaarden

Je kunt vrij rondlopen in de wijngaard. Tijdens een gemakkelijke wandeling van 3 kilometer zonder toegang met de auto kun je zien hoe de wijngaard met de seizoenen verandert. Je krijgt de kans om schapen, bijenkorven en wijngaardarbeiders te observeren…

Langs de route staan verklarende panelen om je te helpen de verschillende fasen in het leven van een wijngaard te begrijpen.

Een uniek landschap in België !

Scroll naar boven